среда, 21. октобар 2015.

UNISTAVANJE DRVOREDA U BAJINOJ BASTI

Весна Веизовић додала је 7 нових фотографија.
Сваки град има неко своје обележје, улицу, зграду, дрворед... Главна улица у мом лепом градићу, мојој Бајиној Башти је чувена по дивном зеленом дрвореду. Парк и даље цела улица, је пуна платана, букви, борова... Али безумни властодржци, ваљда одрасли по шумама навикли да посеку оно што им засмета, решили су да посеку цео дрворед. Већ неке улице су опустошили, део испред општине па све до почетка главне улице, ко термити, и сада настављају даље.
Све у име "санације тротоара" које су започели тик пред зиму. Иначе Бајина Башта је први град где је коалиција СНС и СРС ушла у историју, онда можете само замислити какви су то нечасни, изопачени и изобличени људи. Нечасне и несавесне лопуже... 
Нема сектора који они нису успели да униште, чак и Дринску регату и Мост фест који су били већ препознатљиве манифестације они су свели на најнижи ниво... Овде може да се ниже до бесконачности њихово безумно деловање, парадокси и глупости, јер једноставно незналице и не могу да донесу никакав напредак а и нису ту ради било каквог напретка већ само и искључиво ради сопствене користи. А лопов данас ко и увек, може бити свака хуља.



3 коментара:

  1. Jesu li poceli da seku? Moze li nekako da se spreci?
    Da se organizuju Bajinobastani, studenti?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Basta je mrtav grad treba ja sa svojih sedamdeset godina da branim to sto imamo da ostane za nasu decu ,mislim da omladinu vise interesuje pice trava seks ,jebe im se za drvored.

      Избриши
    2. Mislim da je gospodin upravu...

      Избриши